Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Villje Gabrielle Katring-Rasmussen

Tilføj til Lightbox
Højde
108 cm
Vægt
20 kg
Alder
9 år
Øjenfarve
Blå/Grå 
Hårfarve
Mellemblond 
Skostørrelse
27 
Kategorier
Familier,
Bryst
Sprog
Dansk 
Land
Danmark 

Villje er en rigtig pige. Hun er fuld af smil, spilopper og har en ide om at hun kan alting. Hun lever op til sit navn, men hun er også godt til at lytte og gøre de ting man ønsker af hende. Hun er meget kærlig og tillidfuld. Hun har altid gang i en leg :o) Hun er helt vild med at klæde sig ud, tage sminke på og lege hun fx er "mor" der skal på arbejde, eller hun er en lille baby der kravler rundt, hun kan også lege med storebror og være alle mulige dyr. Hun laver de hyggeligste og mest perfekte the-selskaber med sine dukker, jeg bliver også ofte inviteret med, hvis jeg da ellers kan sidde pænt og opføre mig ordentligt. Hun er god til at lege alle mulige hverdags situationer. Og så laver hun så mange sjove ansigter, hendes mimik og kropssprog er meget sigende. Hun elsker at danse og synge. Hun har et stort ordforråd, og er tydelig i hendes tale, hun kan huske børnesangtekster og fortæller historier. Der er altid fuld fart på Villje, men hun er også god til at koncentrere sig og kan følge med i fx et teaterstykke, samt genfortælle det bagefter. Hun elsker at være på og stiller meget gerne op til foto og film :o)

Ikea reklame "gør det selv køkken" Lillesøster i Røgfri Fremtids kampagnefilm 2017 Rosendalh reklame City2 reklame UNICEF Fredagsslik kampagnefilm 2018 ElRetur kampagnefilm "Du skal ikke fucke med grundvandet2"