Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Mikkel Bjørnskov Schalech

Tilføj til Lightbox
Højde
137 cm
Vægt
30 kg
Alder
9 år
Øjenfarve
Blå 
Hårfarve
Blond 
Skostørrelse
36 
Sprog
Dansk 
Land
Danmark 

Mikkel er en skøn udadvendt dreng, som altid vader ind i folk med hans personlighed. Mikkel har været en del på forskellige jobs og han får altid rigtigt meget ros. an er initiativrig og god til at efterleve instruktioner. Flere kunder har booket ham flere gange, fordi de har været fuldt ud tilfredse. I sin fritid spiller Mikkel tromme og bækken i Vejen Garden og går til spring gymnastik.

Et skønt lidt frækt smil, som også ses i øjnene. Mikkel har pt. en skæv fortand. (Skal rettes, når han bliver ca. 12 år).

Mikkel har lavet en hel del reklamefilm for forskellige virksomheder - bl.a. Fætter BR, Plantorama, Dansk Artitekturcenter og Kystlandet. Derudover har han lavet forskellige photoshoots for både virksomheder, danske tøjmærker og det franske modemagasin "Kids Magazine". Han har lavet to kortfilm, hvor han har haft biroller, en kortfilm,hvor han har haft hovedrollen og så er han netop nu aktuel i den nye serie "Babylons Stol" på Ramasjang, hvor han spiller en af hovedrollerne "Eske".