Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Helle-Pilar Larsen

Tilføj til Lightbox
Højde
171 cm
Vægt
0 kg
Alder
50 år
Øjenfarve
Blå 
Hårfarve
Blond 
Skostørrelse
41 
Kategorier
X-fashion (min. str. 42),
Bryst
85D
Sprog
Dansk, Engelsk, Svensk 
Land
Danmark 

Jeg er en frisk ung dame som er uddannet sosu-hjælper på Hillerød sygehus tilbage i 1993 og arbejder med ældre demente mennesker i Fredensborg. Som barn elskede jeg at stå foran et kamera og har i mit voksenliv stået model hos Peter Binder på Strøget og hos Mickey F Petersen i hans agentur på Amagerbrogade. Jeg flyttede til Usa i en kort periode for at passe en handicappet ung mand og har efterfølgende også boet i England som ung pige i huset. Jeg er lidt af en ildsjæl som elsker at have mange bolde i luften, det at jeg ikke kan, kan jeg lære, kun erfaringen kan gøre mig rigere. At være med på film og reklamer giver mig så meget at jeg har læst både Stanislavskij og Chubbuk og har modtaget privat udervisnning i skuespil da jeg elsker at lave film.

Altid glad og smilende

Make-up artist på: Escaping The Dead Fanget Radiator Statist på: Borgen, Livvagterne, Lykke, Undskyld jeg forstyrre, Sover Dolly på ryggen, Nordvest, Noget i luften, Kampen, Jagten, I:DA, Hjælp det er jul, Detektiverne, Dirch, Den sidste rejse, Broen 1&3, Bora Bora, Alle for en, The Stranger within, Familie jul1, Sommeren 92, Klovn forever, Klassefesten1, Mennesker bliver spist. Birolle: En chance til/sygeplejerske Livet-Døden og det der er værre. Hemmeligheden/sygeplejerske Andreas Bo-indenrigs Fanget/mor OG MEGET MERE