Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

For kunder

Det er kundens pligt, at forhøre om priser til den relevante opgave. 
 
Det er kundens pligt, at informere bureauet om brugsrettigheder af billedmaterialet, såsom Internet, Billboard, Outdoor, Plakater, DVD, udlandsvisning, o.lign., som forhandles udover normale takster. 
 
Det er kundens pligt at informere om visning af reklamefilm på div. kanaler og lande. 
 
Ved booking af modeller/statister, er bureauomkostninger/fee ikke altid inkluderet i prisen, så forhør venligst herom. 
 
Kørsel tillægges for arbejde udført udenfor københavns området. 
 
Ved arbejde ud over 4 timer, er det kundens pligt at sørge for forplejning til model/statist, eller indgå aftale med bureauet om evt. diæter. 
 
Oplys altid korrekt e-mail ved booking af modeller/statister, da fakturaen bliver sendt dertil. 
 
Ved foto og reklamefilm er brugsrettighederne 1 år fra første visningsdag.
 
Vedr. casting til div. opgaver, så prøver vi her på bureauet, at formidle de bedst egnede modeller og statister videre til opgaven. Vi oplever dog ganske ofte, at kunden har booket fra flere bureauer samtidig, eller benytter andre muligheder, såsom privat netværk.  Da vores modeller og statister ikke bliver honoreret for at gå til casting, og vi bruger rigtig meget tid på at formidle de rette folk,  beder vi derfor ydmygt om, at man tager hensyn til dette. Da der desværre er en del castere som ikke vender tilbage i forhold til ikke valgte modeller/statister, må vi bede om feedback da vores udsendte venter spændt på tilbagemelding.
 
Alt korrenspondance vedr booking af model/statist skal ALTID og uden undtagelse foregå via JS TotalBooking.