Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Virgil Victor Katring-Rasmussen

Tilføj til Lightbox
Højde
131 cm
Vægt
30 kg
Alder
13 år
Øjenfarve
Blå/Grå 
Hårfarve
Blond 
Skostørrelse
32 
Kategorier
Familier,
Sprog
Dansk 
Land
Polititilladelse ok 

Virgil er en utrolig glad og kærlig dreng. Han er tålmodig, har et meget veludviklet sprog, stort ordforråd, han er lærenem og han kan konkludere sig frem til ting, god til at holde fokus og efterleve en ordre, han er meget kreativ, har en rigtig god fantasi og udfordre verden på en positiv måde, som om den er en stor legeplads. Han er meget nysgerrig, tillidsfuld og udadvendt. Og så ELSKER han at være på et set :o) Han er fuld af gode og meget fantasifulde historier, som han elsker at fortælle. Han kan imitere og har hele kroppen med, og når han bliver revet med af en af hans fortællinger, lever han sig ind i rollen som de figurer der er med i historien og så spiller han skuespil overfor os. Han har mange ansigter og stemmer. Det er alt fra vilde dyr, gamle mænd, dinosaurer osv. Han er rigtig god til at kopiere andre, når han fx ser fjernsyn. Og han kan huske lange replikker og sange. Han er vild med at danse, hvor han også gerne fortæller en historie med sin dans og krop. Det er noget der ligger helt naturligt for ham, og han elsker når vi ta'r billeder eller film af ham. Han er også begyndt at trylle og her er han en rigtig entertainer.

Jordbærmærke/knop på hagen og på venstre overarm

Spangsberg Flødeboller/juleslik reklamefilm julen 2016. Hovedpersonen som holder en lang tale i Røgfri Fremtids kampagnefilm 2017 se evt vores facebook side jsbooking Aps der ligger hele filmen, Spiller barnehovedrollen i Greyzone 2017/2018. Spiller lillebror i en kortfilmen Skytæmmer 2017. Spiller søn til Jonatan Spang i Jonatan Spang's Satier show "Tæt på sandheden" 2017, Hovedperson i Kortfilmen Himmelflugt 2018, Barnehovedperson i reklamekampagne for Hyundai, Spiller med i "Den som Dræber" Sæson 2, Spiller med i "The Rain" sæson 2.