Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Heidi Gross

Tilføj til Lightbox
Højde
167 cm
Vægt
98 kg
Alder
52 år
Øjenfarve
Brune 
Hårfarve
Blond 
Skostørrelse
38 
Kategorier
X-fashion (min. str. 42),
Bryst
85D
Sprog
Dansk, Engelsk, Svensk 
Land
DK 

Mødepligtig og fleksibel. Idérig og humoristisk. Glad og positiv. Til dagligt arbejder jeg som Teknisk Designer. Bemærkning vedr. tøjmodeljobs; jeg bruger størrelser mellem 44 og 48. Da der er store størrelsesforskelle mellem tøjmærker, kan det være en god ide at have flere sæt med.

Kønne øjne og fyldige læber. Pænt smil og tandsæt. Bærer briller, men kan sagtens udføre opgaver uden. Meget god stemme som er velegnet til speak-opgaver; telefon, radio, GPS, TV og tegnefilm. Amatørrevy-skuespiller gennem mange år (hovedsagligt satire) og en glimrende imitator.

Jeg har været hos JS i mange år og mine opgaver har indtil videre været tøjmodel, portrætfoto, situationsfoto til ugeblade, fagblade og tidsskrifter, reklamefilm på internettet, børnefilm på DR, håndmodel i TV-reklame for Danske Spil og senest en birolle i Thomas Vinterbergs film Jagten.